Fælles lån ansøgning tips

Hvis du bor sammen med en partner eller et familiemedlem, og du har brug for nogle penge, men ikke har midlerne, så skal du tænke på at ansøge om et fælles lån. Fælles lån kan hjælpe dig og en partner eller et familiemedlem både få deres hænder på flere penge, end du kunne individuelt, samtidig med at dele byrden af tilbagebetaling. Hvis du ønsker at vide mere om fælles lån og hvordan man ansøger om dem, så her er nogle nyttige oplysninger, der kan hjælpe.

Hvem kan jeg få et fælles lån med?

Der er ikke adgang til fælles lån til alle former for forbindelser, men er i realiteten begrænset til visse partnerskaber. Gifte par er de mest almindelige fælles låne ansøgere, selv om ugifte par ikke er støtteberettigede. Nogle virksomheder vil tillade ansøgninger under engagement, men lånet vil først blive givet efter ægteskabet. Også accepteret er ansøgninger fra en forælder og barn. Selv om nogle låneselskaber også overveje to brødre, alle andre søskende og familierelationer er generelt ikke accepteret.

Få flere penge

Den vigtigste grund til i fællesskab at ansøge om et lån er at få et større beløb af kontanter, end du måske være i stand til, hvis du var at ansøge på egen hånd. Gifte par eller forældre og børn kan omfatte begge deres indkomster til at give mulighed for et større lån, der skal tages ud. Hvis du har en lignende løn, så kan du normalt fordoble det beløb, du kan låne.

Ulige indtjening

Ansøgning om et fælles lån betyder ikke, du begge nødt til at have gode lønninger. Selv hvis en af jer ikke har en løn, men penge earnt fra en deltid job eller andet arbejde, Vip Banks kan dette hjælpe dig både at få flere penge. Så længe du både tjener og kan yde et bidrag til tilbagebetalingen vil det være i din interesse at ansøge i fællesskab.

Begge ansvarlige

Selv om begge af jer vil få fordele af lånet, er det vigtigt at huske, at du også er både ansvarlig for tilbagebetaling af lånet. Selv hvis du er gift og delt op, det beløb, der stadig skylder på lånet skal betales tilbage af jer begge. Selvfølgelig er der mere risiko for misligholdelse end en normal lån, fordi bør en af jer stoppe betalingerne så den anden kan ikke være i stand til at holde op, og så vil du begge ender i standard. Det betyder, at du risikerer at få din kredit historie beskadiget, selv om du ikke var ansvarlig for gældsproblemet. Sørg for, at du helt sikkert har råd til at betale lånet tilbage, selv om du ikke længere bor sammen med den anden ansøger.

Hvem skal få fælles lån?

Selv om de fleste gifte par er berettiget til at ansøge om et fælles lån, er de ikke rigtige for alle. Hvis en af jer har en dårlig kredit historie eller tjener betydeligt mindre end den anden, et fælles lån kan ikke være det rigtige valg for dig. Også, forsøge at sikre, at alle fælles lån, du tager ud vil gavne jer begge. Bare fordi du kan få flere penge, betyder ikke, at pengene vil gavne dig begge. Brug altid fælles lån til at finansiere noget, der vil hjælpe dig begge, så du kan få mest muligt ud af dit lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *