Nogle grunde til at en Baby kan græde

Gråd er normale i livet for babyer. Når en baby er født, er den første ting de gør cry. Med den første råb, vil han opleve luft i sine lunger for første gang. Hvis barnet ikke græde efter bør levering derefter gråd iværksættes af lidt klemning eller forsigtigt strøg fødderne. En sund baby bør græde og det er en normal fysiologisk begivenhed, selv om det kan forstyrre mor eller familiemedlemmer.

Vi ved alle, at babyer ikke kan fortælle os, hvad de har brug for eller hvis de har problemer. Den eneste måde for ham at kommunikere er for dem til at græde. Babyer vil vise tegn som sparke deres fødder, viftede deres hænder og vender hovedet, men den bedste måde for dem at få nogle dem opmærksomhed er til at græde.

Overdreven grædende har ikke en præcis definition, fordi grædende vaner ændres fra en baby til næste og nogle babyer kan blive beroliget lettere end andre. Hvis gråd oprørende for moderen, kan det hedde overdreven. Mange gange en baby vil blive rolige, ved at give ham nogle modermælk eller af regnskabsmæssige og blidt vuggende. Pludselig, overdreven gråd betyder en baby er ulykkelig og har brug for din opmærksomhed. Årsagen til gråd varierer fra simple årsager til livstruende forhold. Så bør en grædende baby ikke ignoreres. Det meste af tiden er det vanskeligt at diagnosticere derfor de græder. Her er nogle almindelige årsager.

Almindelige årsager til gråd:

1 – sult: – en sulten baby vil græde, indtil han får nogle mælk.

2 – en våd ble: – vandladning og afføring vil medføre nogle ubehag og resultater i gråd indtil deres dele er rengjort og tør.

3 – at være ensomme:-fleste babyer har brug for nogen i nærheden af dem. De vil græde, hvis de er ensomme. Selvom deres yndlingslegetøj falder fra reach vil de råb om hjælp.

4 – træt: – når barnet er træt efter en rejse og ikke kunne sove, de simpelthen kan græde. At være ubehageligt omgivelser eller i et usundt klima vil gøre dem til at føle trætte.

5 – varme eller kolde forhold: – Hvis en baby føles for varmt eller for koldt, de vil blive rastløs og begynder at græde. Spædbørn er mest behagelige i et rum med god ventilation.

6 – stramt tøj: – stramt tøj under varme forhold kan være utåleligt for børn. Den stramme elastik i en kjole kan producere ømhed og ubehag.

7 – mørke: – når barnet vågner de har brug for nogle svagt lys. Hvis der er mørke vil han begynde at græde. Han vil også blive irriteret med et stærkt lys.

8 – myg: – disse skabninger vil forstyrre et barns søvn ved at bide dem, forårsager dem til at græde.

9 – nasal blokering:-babyer kan ikke være i stand til at sove, når de har en kold og fortsat græder indtil den nasale passage er klar.

10 – slim i halsen:-dette også gør det vanskeligt at trække vejret og resulterer i gråd.

11 – general kroppen ømhed: – generel krop ømhed med rastløshed, som set i influenza og stadier af nogle infektionssygdomme kan resultere i gråd.

12 – sædvanlige cry:-nogle babyer græde uden nogen reel grund, som kan køre overordnet amok forsøger at regne ud, hvad der er galt. Mange gange en læge vil blive kaldt hjælp.

13 – ble udslæt:-en stram og våd ble holdt for længe kan forårsage denne betingelse.

En udslæt kan også skyldes en allergisk reaktion på det elastiske materiale af ble. En udslæt forårsager ømhed og baby vil blive søvnløs og begynde at græde.

14 – ørepine: – øreinfektioner er meget almindelige i vådt klima. Infektionen kan sprede sig fra halsen. Øreinfektion kan resultere i ruptur af trommehinden, hvilket vil forårsage en udledning af pus. Dette får normalt værre om natten mens du ligger. Et barn vil blive urolig og græde. De kan ikke tillade dig at røre ved øret.

15 – kolik: – når en baby græder hele tiden, de fleste mennesker skylden dette på kolik. Dette problem er stadig et emne for debat fordi nøjagtige årsag til kolik ikke er kendt og diagnose er også svært at bekræfte. Kolik kan være forbundet med rumlen og udspilning af maven. Babyer føler ofte bedre liggende på maven. Nogle børn kan ikke tillade dig at røre i maven. Hvis barnet græder hele tiden en læge, er der brug for hjælp.

16 – infektioner: – alle infektioner medføre en form for smerte eller irritation, som vil gøre en baby græde. Infektioner kan være hvor som helst i kroppen og normalt vil forårsage feber, rødme og hævelse.

17 – reaktioner at visse mad – nogle fødevarer producere allergiske reaktioner. Allergi vise normalt tegn på rødme, åndenød, gastrisk symptomer og kontinuerlig cry.

18 – hård afføring:-forstoppet babyer med hård afføring kan græde, når de får trang til at defecate og kan tøve med at passere afføring på grund af smerter.

19 – Gastro esophageal refleks:-her babyer græde med spild af mad efter fodring. Hvis dette fortsætter, kan det skyldes gastro esophageal refleks. Dette skyldes svigt af den nederste del af en spiserøret at lukke efter fødevarer forårsager regurgitation fra maven. Det er vanskeligt at diagnosticere denne betingelse og kan bekræftes ved at give anti-refleks medicin.

20 – detrition: – under Detrition børn bliver rastløs med gråd. Ofte forbundet med gastrisk genvordigheder og diarré.

Disse er blot nogle af grundene til, at en baby kan græde. Forhåbentlig vil disse tips hjælpe til at diagnosticere derfor de græder. Hvis gråd fortsætter, anbefales det, at du kontakter din læge straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *