UK lån beskyttelse forsikring kan findes billigt

UK lån beskyttelse kan findes billigt men du er nødt til at gå med en specialist i betaling beskyttelse forsikring (PPI), hvis du vil have de billigste præmier sammen med rådgivning til at sikre, at en politik er velegnet til dine behov. Betaling beskyttelse eller ASU forsikring er som produktet sælges også taget ud, hvis du ønsker at sikre, at du ville have penge hver måned til fortsat opfylder dine lån afdrag og ikke komme ind i gæld bør du blive ude af stand til at arbejde på grund af redundans , sygdom eller ulykke på lang sigt.

Men UK lån beskyttelse ikke har været uden dens mangler, som stammer fra en undersøgelse i 2005 da Office of Fair Trading modtog en super klage fra borgere rådgivning. Financial Services Authority bøder flere high street navne for hele sprede fejlkøb af produktet på grund af sjusket salgsmetoder og manglende information givet til mange forbrugere salgsstedet.

I øjeblikket er hele beskyttelse forsikringsbranchen i hænderne på the Competition Commission, der gennemfører en anmeldelse, som er sat til at nå afslutning i februar 2009. Fejlkøb også varierede fra ikke at gøre forbrugerne opmærksomme på de undtagelser, der er i alle politikker, såsom hvis du er selvstændig, pensioneret eller kun delvis tid arbejde til opladning måde over odds til dækning.

Da købte korrekt fra et standalone specialist, kan UK lån beskyttelse forsikring give dig en skattefri indkomst hver måned du er uden arbejde i op til 12 måneder og med nogle politikker, i op til 24 måneder. Coveret ville begynde at guiden til alle danske kviklån give dig en skattefri indkomst, når du har været uden arbejde for en fastsat periode, der kan være mellem en til tre måneder for at blive arbejdsløs og kan give stor tryghed og sikkerhed, indtil du kommer tilbage på dine fødder.

Mens UK lån beskyttelse forsikring kan tages ud sammen med lånet og faktisk er normalt tilbydes på tidspunktet at tage ud låntagning, er historisk det indstillingen kæreste til at tage hvad kan være uvurderlige beskyttelse. Præmierne fordoble for lån beskyttelse kan være meget dyrt, når det tages med lånet og det kan næsten prisen på lånet. Hvis du vil dække er det vigtigt, at du afvise det fra high street långiver og shoppe rundt for det selvstændigt. High street långivere stole på høje præmier for at kompensere for tilbyder billige lån specialist standalone provider placerer dog på den anden side forbrugernes bedste interesse foran enorme overskud og kan spare dig hundredvis af pounds samtidig kvalitet UK lån forsikring, der er en langt bedre produkt.

Hvis du ønsker beskyttelse og sikkerhed, som UK lån beskyttelse forsikring kan give så holde med standalone specialist leverandør for at sikre du ikke bliver offer for fejlkøb af dækslet. Fejlkøb af betaling beskyttelse har været udbredt og fleste problemer skyldtes manglende oplysningerne på tidspunktet for sælger produktet. Alle specialister vil har forbrugerens bedste interesse på hjerte og gøre dækslet til rådighed for de billigste præmier og giver dig samtidig fremragende gratis ærlige råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *